kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Esin Şeker

Snowboard'zede tehlikeyi atlattı

Sinan AYDIN - İpek DUMAN SABAH
Erzurum'da snowboard yaparken başını çarpıp, komaya giren Show TV Halkla İlişkiler Müdürü Esin Şeker'in durumu iyiye gidiyor..
Erzurum Palandöken'de snowboard yaparken dengesini kaybedip düşerek başını yere çarpan Show TV Halkla İlişkiler Müdürü Esin Şeker'in durumu süratle iyiye gidiyor. Anesteziyi kesen doktorlar, 4 gündür uyuttukları 34 yaşındaki Esin Şeker'in şimdi uyanmasını bekliyorlar. Bayram tatilini Palandöken'de geçirmek için teyzesinin kızı Beril Özdağ ile birlikte Erzurum'a gelen ve Dedeman Otel'de kalan Show TV Halkla İlişkiler Müdürü Esin Şeker, bayramın ikinci günü otele ait 22 numaralı pistte snowboard yaparken dengesini kaybederek sırt üstü düşüp kafasını çarptı. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Şeker, Beyin Cerrahi Ana Bilim Dalı'nda yoğun bakıma alındı. Kaza sırasında kask da takmadığı için beyin kanaması geçirdiği ve beyninde ödem oluştuğu belirlenen Şeker'in tedavisi Yaşam Destek Ünitesi'ne bağlı olarak devam ediyor. Hastaneye kaldırıldığı günden beri ilaç verilerek uyutulan Esin Şeker'e doktorlar anesteziyi kesti. Aziziye Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Akın Aktaş, "Şu an için solunumu, nabzı, tansiyonu normal. Hiçbir sorun yok. 2 gün içerisinde uyanması bekleniyor. Hastamız uyandığında hastalığı ile ilgili kesin teşhis konulup, ona göre tedavisine devam edilecek" dedi. Şeker'in sevenleri, bir an önce uyanması için dua ediyor. Görüntü alınmasına ve haber yapılmasına izin vermeyen yakınlarının, Şeker'i uyandıktan sonra İstanbul'a götürüp tam donanımlı bir hastanede tedavi ettirmeyi düşündükleri öğrenildi.

'DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ'
Show TV'den yapılan açıklamada Esin Şeker'in hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. 11 yıldır kurumda çalışan Şeker'in geçirdiği kaza nedeniyle duyulan üzüntünün belirtildiği açıklamada şöyle denildi: "Kazanın meydana geldiği ilk andan itibaren tüm tıbbi müdahaleler yapılmaktadır. Doktorlar tarafından yapılan açıklamaya göre çalışma arkadaşımız Şeker hayati tehlikeyi atlatmıştır. Show TV ailesi olarak, sağlığına kavuşup bir an önce aramıza katılmasını arzu ediyor, kendisine acil şifalar diliyoruz."