kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bahçeli: Af için şartları hazırlamaya çalışıyorlar

"Terörle mücadele ile müzakere arasında gidip geliyorlar. Af projesini hayata geçirmek için şartları hazırlama çabası içindeler"..
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TSK'nin sınır ötesi operasyonlarını övdü, iktidarı eleştirdi. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, AKP iktidarının ABD, AB, Irak ve diğer bazı ülkelerden operasyonlar için gösterilen tepkilerin satır aralarını iyi okuması gerektiğini belirtti. Bahçeli, "Terörle mücadele projesi, ABD ve AB desteğiyle ve Barzani'nin katılımıyla yürütülecek bir AKP projesidir. Terörle mücadele ile terörle müzakere arasında gidip gelen ve konumunu belirlemeye çalışan AKP, bu projeyi hayata geçirmek için şartları hazırlama çabası içindedir" dedi.

'DÜRÜSTÇE AÇIKLAYIN'
Erdoğan'ın TCK 221'inci maddeye sığındığını belirten Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu maddeyi esneterek Sayın Başbakan teröristler için pişmanlık şartını ve örgüt hakkında bilgi verme zorunluluğunu kaldırmayı amaçlamaktadır. TCK'nın 221'inci maddesini nasıl esneteceksiniz? Türk milletinin karşısına dürüstçe çıkın ve bunu açıklayın."