kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Çırağan'da 3 gece bin 600 dolar... Tuğra Restoran'da kişi başı KDV hariç fiyat 290 YTL. 30 Aralık 2007-2 Ocak 2008 tarihleri arasında deniz manzaralı odada konaklama, kahvaltı, yeni yıl gala yemeğinin de dahil olduğu programın fiyatı KDV hariç bin 600 dolar.

Kral dairesinde yeni yıla girmenin bedeli 2 bin Euro

İstanbul'da beş yıldızlı otellerin yılbaşı programlarına göre, odaya şampanya ve masaj gibi lüks hizmetler dahil, kral dairesinde iki kişinin konaklama fiyatı KDV hariç 2 bin Euro'yu aşıyor..
İstanbul'daki 5 yıldızlı otellerin, müşterilerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmak için farklı alternatifler sundukları programlarda, kral dairesinde iki kişi, tek gece konaklamayı da kapsayan kutlamanın bedeli, KDV hariç 2008 Euor'ya (yaklaşık 3 bin 400 YTL) kadar çıkıyor. İşte İstanbul'daki otellerde yılbaşının maliyeti:

* CEYLAN INTERCONTINENTAL: Balo salonunda canlı müzik eşliğinde set menü ve limitsiz yerli içkinin dahil olduğu bir program sunuluyor. Bir gece standart odada iki kişi konaklama, yeni yılın ilk günü brunch veya açık büfe kahvaltıyı kapsayan yılbaşı özel paketinin fiyatı KDV dahil 410 Euro. Geceyi otelde geçirmeyecekler için ise fatura KDV dahil kişi başı 222 YTL. City Lights Bar'da, canlı müzik eşliğinde limitsiz yerli içkinin dahil olduğu beş ayrı set menünün fiyatı kişi başı KDV dahil 333 YTL.

* CONRAD: Conrad Otel, 6 Ocak 2008 tarihine kadar iki kişilik odada KDV hariç 139 Euro'dan başlayan fiyatlarla iki gece konaklayan misafirlerine bir gece hediye ediyor. Prego Restoran'da şef Piatti'nin 31 Aralık gecesi sunacağı yılbaşı özel menüsünün fiyatı yerli içecekler ve KDV dahil kişi başı 275 YTL. Summit Bar ise misafirlerini otel konukları hariç, giriş ve bir kokteyl, kişi başı KDV dahil 90 YTL'den ağırlayacak. Monet Restoran'da ise menünün fiyatı sınırsız yerli içecek ve KDV dahil kişi başı 185 YTL.

* SWISSOTEL: Chalet Restoran'da özel menünün fiyatı kişi başı KDV dahil 275 YTL. Cafe Swiss'te müşterileri, boğaz manzarası ve canlı müzik eşliğinde yılbaşı için hazırlanan ve kişi başı KDV dahil 395 YTL'ye sunulan açık büfe bekliyor. Yılbaşına özel eğlence, menü ve havai fişek gösterilerinin sunulacağı Gaja Restoran'da kişi başı fiyat KDV dahil 575 YTL.

ODAYA ŞAMPANYA
* HYATT REGENCY:
Canlı müzik ve sürpriz çekilişlerin yapılacağı Spazio'da İtalyan mutfağının 5 örneğinden oluşan set menünün fiyatı, limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 330 YTL. Agora Cafe Restoran'da Türk tatlarının yer aldığı açık büfe, canlı fasıl müziği ve dans gösterileri eşliğinde limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 260 YTL. Konaklayacak müşteriler içinse, kral dairesinde odaya şampanya eşliğinde iki kişilik bir yılbaşı yemeği ve açık bar ile kahvaltı ve özel bakım sunulacak. Çift kişilik konaklama KDV hariç 2 bin 8 Euro.

* HILTON: Hilton Otel'deki yılbaşı programı, canlı müzik ve Thomas Rappl'ın hazırlayacağı özel lezzetlerden oluşan menü ile ödüllü The Roof Restoran'daki ''Gala Yemeği''nden oluşuyor. Yemeğin fiyatı hoşgeldiniz kokteyli, şarap, yerli içecekler ve KDV dahil kişi başı 350 YTL. Hilton Otel'in yılbaşı akşamı için konuklarına sunduğu diğer bir seçenek ise Bosphorus Terrace'da canlı müzik eşliğindeki zengin açık büfe seçeneği. Hoşgeldiniz kokteylinin ve yerli içeceklerin dahil olduğu yılbaşı partisinin kişi başı fiyatı Boğaz manzarası eşliğinde KDV dahil 250 YTL.

4 GÜNLÜK PROGRAMLAR VAR
* THE MARMARA:
Boğaz manzaralı odada konaklama, hoşgeldiniz içeceği, Panorama Restoran'da akşam yemeği, yarım saat ücretsiz İsveç masajı, yılbaşı ertesi brunch, sauna ve Türk hamamı ücretsiz kullanımının dahil olduğu bir yılbaşı programı sunuyor. İki kişilik odada gecelik konaklama kişi başı KDV dahil 317 Euro, tek kişilik odada ise 399 Euro. 28 Aralık 2007-1 Ocak tarihlerini otelde geçirmek isteyenlerin iki kişilik oda için kişi başı 477 Euro, tek kişilik oda içinse 699 Euro ödemeleri gerekiyor.

* POLAT RENAISSANCE: Daphne Restaurant&Grill'de programın fiyatı kişi başı KDV dahil 250 YTL. Marmara Balık'ta Grup Roxane'in Ege melodileri ve nostaljik şarkıları eşliğinde servis edilecek yılbaşı menüsünün fiyatı ise kişi başı KDV dahil 225 YTL.
Haberin fotoğrafları