kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tom Cruise, hem evlatlık çocuklarını hem de Suri'yi mensubu olduğu Scientology'e göre yetiştiriyor.

Parası çokama arkadaşı yok!

Tom Cruise ve Katie Holmes'ün kızları Suri, Scientology tarikatı yüzünden çocukluğunu yapayalnız geçiriyor. 18 aylık Suri'nin, tarikat kuralları nedeniyle tek bir arkadaşı bile yok!..
Tom Cruise-Katie Holmes çifti, 18 aylık kızları Suri'yi, Cruise'un üyesi olduğu Scientology tarikatının kurallarına göre büyütüyor. Bu doğrultuda; minik kıza sınırsız bir özgürlük tanıyan ve ne yaparsa yapsın onu azarlamayan ünlü çift, pedagogların eleştirilerine maruz kalıyor.

ŞIMARIK YETİŞTİRİLİYOR
Boyu sadece 70 santim olan Suri, tıpkı geçtiğimiz günlerde Forbes dergisi tarafından dünyanın en güçlü 8. adamı seçilen babası gibi burnundan kıl aldırmıyor! Canının istemediği yemekleri yemiyor, günde en az 15 saat uyuması gerekiyor ancak o sabahın ilk ışıklarına kadar ayakta kalıyor. Annesi ve babası iş görüşmelerine giderken bile onu yanlarında götürüyor. İstediği bir şey yapılmadığında hemen bağırmaya ya da ağlamaya başlıyor.

MANEVİ YOKLUK İÇİNDE
Son derece pahalı kıyafetlerden oluşan bir gardırobu olan Suri'nin, baştan sona oyuncaklarla dolu dev bir oyun odası da var. Ancak bu odanın kapısını ailesinden ve 24 saat etrafında dolaşan iki dadısından başka kimse çalmıyor. Scientology tarikatından olan bu iki dadı, minik kızın yaşıtlarıyla arkadaşlık etmesine kesinlikle izin vermiyor. Suri'nin maddi açıdan bolluk manevi açıdan ise yokluk içinde yüzdüğünü belirten pedagoglar, "Arkadaşsız büyüyen Suri hayatı boyunca hem duygularını, hem de sahip olduklarını başkalarıyla paylaşmayı beceremeyecek" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları