kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aslanlar bu yıl romantizmin zirvesine çıkacak

FİLİZ ÖZKOL
Karizmatik ve ihtişamlı Aslanlar, 2008'de arzu ettikleri istikrara kavuşacak. Aşk hayatlarında değişimler yaşanacak, mutluluk onlara yakın olacak..
Yeni yıl size sağlık ve form getirirken, dikkat çekici bir güzellik üzerinizde olacak. Romantik bir yıl sizi bekliyor. Finans konularında kararlı ve sağlam hareket edeceksiniz. Mülk edinme konusunda akılcı davranacaksınız. Geleceğiniz garanti altına almanın ötesinde artık kariyerinizin karşılığını almak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin önemli ve size statü kazandıracak kişiler olmasına önem vereceksiniz.

YENİ PROJELER OLACAK
Tecrübelerinizin birikiminden oluşan yaratıcı düşünceler, iş hayatınızda yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak. 19 Ocak-6 Şubat, birikimlerinizi kullanabileceğiniz ve onlardan faydalanırken yeni projeleri ortaya çıkartabileceğiniz günler. 7-21 Mart tarihleri, çok fazla verim alabileceğiniz işleri zevkle yapacak, bunları daha da ileri götüreceksiniz. 6-20 Nisan arasında; uluslararası ilişkiler içinde yeni aktivitelerde bulunacaksınız. Bu gelişmeler size yeni gelir kaynakları yaratacak. 19 Nisan-28 Mayıs döneminde henüz net planları yapılamayan sohbet niteliğinde proje hazırlıklarınız olacak. 14-22 Haziran'da ise netleştirdiğiniz bu konu üzerine işbirliği teklifleri vereceksiniz. 16 Temmuz- 16 Eylül'de iş ve kariyer alanındaki değişimler için hazırlık yapacaksınız.

ENERJİNİZ ÇOK OLUMLU
Yılın son ayları sizin için çabalarınızın karşılığını almaya başlayacağınız günler olacaktır. Bazı işleriniz planladığınız gibi sonuçlanacak ve bununla bağlantılı olarak yeni işleriniz ortaya çıkacaktır. 2008 yılında sağlığınızla ilgili önemli sorun yaratacak etkenler yok. Enerjinizin olumlu etkilerini yıl boyunca hissedeceksiniz. 21 Ocak-21 Mart tarihleri arasında kronik bir rahatsızlığınız için iyileşme yolunda adımlar atılacak. 7-21 Mart günlerinde sakin ortamlara doğru gitmelisiniz. Diş sağlığınıza önem verin. 6-20 Nisan arasında metabolizmanızın tembellik etmesine izin vermeyin. Mayısta, sindirim sisteminiz için gerekli beslenme koşullarını sağlayın. Özellikle, karbonhidratlı yiyeceklerden uzak kalın. 30 Ağustos-13 Eylül'de; kendinizi yormayadan spor çalışmaları yapmaya gayret edin. 8-16 Aralık arasında ise, kendinizle baş başa kalacak, kendi sesinizi dinleyecek yerlerde bulunmaya özen gösterin.