kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
NİSANDA GELİYOR...Renault Hafif Ticari Araç Müdürü Moreau, yeni Kangoo’nun Nisan 2008’de Türkiye’de satışa sunulacağını belirtti. Önceki modele göre daha geniş olan Kangoo 4.21 metre uzunluğa sahip. İki benzinli, bir dizel versiyonu bulunuyor.

"Kangoo'nun yenisi geliyor

01.12.2007
Renault Hafif Ticari Araç Müdürü Thierry Moreau, Minicargo'yu rakip olarak görmediğini dile getirdi..
Renault'nun büyük ölçüde modernize edilen Fransa'daki MCA Maubeuge fabrikasında üretilen yeni Kangoo, önümüzdeki yılın nisanda Türkiye'de satışa sunulacak. Yeni Kangoo'nun Marsilya'daki uluslararası basın deneme organizasyonunda konuşan Renault Minivan ve Hafif Ticari Araç Müdürü Thierry Moreau, Fiat, Citroen ve Peugeot'un ortak üretimi Minicargo'nun kendisini etkilediğini ancak rakip bir proje düşünmediklerini belirtti. Yeni Kangoo'da 7 koltuklu versiyon öngörmediklerini, müşterilerinin beklentilerine cevap vermek için 5 koltuklu olarak tasarladıklarını belirten Moreau, "Yeni Kangoo ile kalite ve güvenlik konusunda en iyi düzeyde olmayı istiyoruz" dedi. Moreau, 2009'dan itibaren dizel motorda otomatik vites seçeneğinin de olacağını söyledi.

MÜŞTERİ KİTLESİ FARKLI
Fiat, Peugeot ve Citroen'in aynı platformda üretilen Minicargo'nun dar ve hafif bir ticari olduğunu, daha büyük hacimli Kangoo'nun ise konforlu özellikler taşıdığını ifade eden Moreau, iki aracın müşteri kitlesinin farklı olduğunu, Minicargo'ya karşı bir proje düşünmediklerini söyledi.