kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Evine 50 metre mesafedeki parkta ölen Feyzullah Ete, bir çocuk babasıydı.

Rapor: Polis tekmesi değil kalp krizi öldürdü

Erhan ÖZTÜRK - Müslim SARIYAR / SABAH
Parkta polis tekmesinden sonra ölen elektrikçi için Adli Tıp'tan çıkan rapor: Ölüm nedeni kalp krizi, vücuttaki izler elektro şok cihazından..
İstanbul Avcılar'da parkta bir arkadaşıyla bira içerken tartıştığı polis memurunun tekme atmasıyla hayatını kaybettiği öne sürülen Feyzullah Ete'nin (26), Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucu çıktı. Raporda Ete'nin, "kalp büyümesi hastalığına bağlı kalp krizi sonucu" öldüğü belirtildi. Ete'nin olay anında aşırı heyecanlandığı, rahatsızlığı nedeniyle de kalp krizi geçirdiği bildirildi. Vücudunda darp izine rastlanmayan Ete'nin göğsünde bulunan ve "tekme izi" olduğu ileri sürülen izlerin ise elektro şok cihazının bıraktığı yanık izleri olduğu belirtildi. Otopsi sonuçları önümüzdeki hafta savcılığa gönderilecek. Yaklaşık bir ay önce Avcılar Hakan Kuyucu Parkı'nda meydana gelen olayda, biri dört aylık 2 kız çocuğu babası olan Feyzullah Ete, Türkiye-Bosna maçı öncesi arkadaşı Ali Oturakçı ile parka gitmişti. Bir bankta sohbet eden arkadaşların yanına gelen, Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro'da görevli polis memuru Ali M. gençlerle tartışmıştı. Elektrikçi Ete, kendilerine müdahale eden polisle çıkan arbedede yaşamını yitirmişti.

POLİS TUTUKLU
Ete'nin tartışma sırasında polis memurunun attığı tekme sonucu öldüğü öne sürülmüştü. Ete'nin ölümüne neden olduğu öne sürülen 12 yıllık polis memuru Ali M., tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulmuştu. Adli Tıp yetkilileri bu raporla polisin temize çıkabileceğini söyledi.