kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Albümü satmazsa kendisini asacak!

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Zerrin Özer önceki gün katıldığı programda albümü için çok iddialı konuştu: Albümüm satmazsa kendimi Taksim'de asacağım! ..
Yılların eskitemediği ünlü şarkıcı Zerrin Özer, önceki gün Özcan Deniz'in sunduğu 'İki Renk' adlı eğlence programına konuk oldu. İkilinin birbirlerine eşlik ettiği şarkılar seyircilerden büyük alkış aldı. Programda Özer geçtiğimiz ay çıkardığı 'Ömür Geçiyor ve Zerrin Özer' adlı albümü için de çok iddialı konuştu. 21 şarkılık albümüne yılların emeğini veren Özer, son bir senedir çok yoğun çalıştığını ifade ederek "Bu albüm yerini bulmak zorunda. Ben 21 şarkının da tamamen arkasındayım" diye konuştu. Zerrin Özer, özellikle bu albümünün kendisi için çok önemli olduğunu söyledi ve ekledi: "27 senesini pop müziğe vermiş bir sanatçı olarak kendimce böyle bir devrim yapmak istedim!"

KORSAN ALMAYIN!
Özcan Deniz ile bol bol sohbet eden ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Zerrin Özer sevenlerinden kesinlikle albümünün korsanını almamalarını da rica etti. Özer şunları söyledi: "Bu yozlaşma bitsin artık. Bu albümlere baş koydum. Eğer satmazsa Taksim'de kendimi asacağım."
Haberin fotoğrafları