kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Menice Kaplan

Kızı kazada yaralandı eşini suçlayıp öldürdü

Erol ŞENNUR SABAH
Kızı kazada yaralanan Cengiz Kaplan "Diyarbakır'dan gelmeseydik böyle olmayacaktı. Senin yüzünden oldu" diyerek eşini sokak ortasında 10 yerinden bıçakladı..
Adana'da kızı trafik kazasında yaralanan Cengiz Kaplan (42) bu durumdan sorumlu tuttuğu karısını sokak ortasında 10 yerinden bıçakladı. Altı gün yoğun bakımda kalan 6 çocuk annesi Menice Kaplan (31) kurtarılamadı. İki ay önce Diyarbakır'dan Ceyhan'a göç eden aile tarlalarda işçi olarak çalışmaya başladı. Bir ay önce Kaplan ailesinin de aralarında bulunduğu bir grup işçi trafik kazası geçirdi. Kazada çiftin 16 yaşındaki kızları ile dayısı Çetin Gezginci yaralandı. 12 Aralık'ta kızlarını hastanede ziyaret eden Kaplan çifti, dönüşte yaya olarak geldikleri Esentepe mevkisinde yaralı kızları yüzünden tartışmaya başladı. Cengiz Kaplan eşine "Kızım senin yüzünden bu hallere geldi. Diyarbakır'dan buraya gelmeseydik böyle olmayacaktı. Kızım da yaralanmayacaktı" diyerek 20 yıllık karısını 10 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Menice Kaplan 6 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra önceki gün hayatını kaybetti.

ÖLDÜĞÜNÜ BİLMİYOR
Ceyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Cengiz Kaplan, eşinin ölümünden habersiz, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Haberin fotoğrafları