kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sınıfta yarı çıplak halde içki ve sigara içen erkek öğrencilerin bu görüntüleri video paylaşım sitesi YouTube’da yayınlandı.

Sınıfta içkili alem yapıp YouTube'da yayınladılar

Abbas ÇAKAR
Gebze'de bir grup erkek lise öğrencisinin okulda yaptığı içkili alem YouTube'da yayınlanınca Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. Öğrencilerin okulla ilişiği kesildi..
İnternetteki video paylaşım sitesi YouTube'da yayınlanan görüntüler, Gebze Anadolu Lisesi'ndeki içkili-sigaralı gece alemini ortaya çıkardı. Görüntüye göre 6-7 erkek öğrenci gece sınıflarına girerek içki içti. Sarhoş olan öğrenciler, yarı çıplak bir vaziyette okulun kapı ve pencerelerine, sınıflardaki tahtalara küfürlü yazılar yazdı. Öğrenciler daha sonra bir yandan sigara içerken, sınıf içerisinde futbol maçı da yaptı.

GÖRÜNTÜLER ESKİ
Öğrencilerin kendi aralarında kameraya kaydettiği görüntüler YouTube'da yayınlanmaya başladı. Konu ile ilgili olarak Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük yapmış olduğu açıklamada, "Görüntüler yeni çekilmiş veya yeni yaşanmış bir olay değildir. Geçtiğimiz Nisan ayında bazı öğrenciler, boş olduğu bir anda okula girip bu olayı gerçekleştirmiştir. Olay hakkında gerekli soruşturma başlatılmış ve görüntüde yer alan öğrenciler hakkında işlem yapılarak okulla ilişikleri kesilmiştir" dedi.