kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Erdoğan: Terörle mücadelenin önemli safhasındayız

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu bayrama çok farklı bir zeminde ve zamanda girmiş bulunuyoruz. Terörle mücadelenin önemli bir safhasındayız" dedi ve başta Genelkurmay Başkanı ile kuvvet komutanları olmak üzere tüm Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına teşekkür etti.

Erdoğan, Bayram namazını Üsküdar Altunizade'deki Marmara İlahiyat Vakfı Camisi'nde kıldı. Basın mensuplarıyla da bayramlaşan Erdoğan, "Bu bayrama çok farklı bir zeminde ve zamanda girmiş bulunuyoruz. Malum, terörle mücadelenin önemli bir safhasındayız. Bu vesileyle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başta Genelkurmay başkanım, kuvvet komutanları, özellikle son hava harekatını başarılı bir şekilde gerçekleştiren pilotlarımıza, silahlı kuvvetlerimizin tüm piyade güçlerine, komandolarıma, milletim ve şahsım adına özellikle tebriklerimi sunuyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

BİRİZ BERABERİZ GÜÇLÜYÜZ

Emniyet teşkilatının tüm mensuplarını da tebrik ettiğini belirten Erdoğan, "Bu bayramı bayram gibi, güvenlik altında kutlamamıza vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Endişelerden uzak bir Türkiye olduğunu söyleyen Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:

"İnanıyorum ki, sevgi, bizim en büyük zenginliğimizdir ve bayramlar sevginin, birliğin, beraberliğin, barışın en yaygın olduğu zemindir. Böyle bir zemin ve zamanda Türkiye olarak yarınları çok daha olumlu görüyoruz. İnşallah, bizim birliğimiz, dayanışmamız, o beklediğimiz, o mutlu, huzur dolu günleri de bizlere getirecektir. Zaten endişelerden uzak bir Türkiye var. Fazla endişe etmeye de gerek yok. İnanıyorum ki, milletçe biriz, beraberiz ve güçlüyüz" Erdoğan daha sonra aracına binerek evine gitti.

(ANKA)