kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sonuca çok sevindiler

Murat Akdilek (Kabadayı-Yapımcı): Almanya'da Almanlar'ın nüfusu Türkler'in 27 katı. Buna rağmen Türkler'in kendi filmlerine gösterdiği ilgi, Almanlar'ın Alman veya Hollywood yapımlarına gösterdikleri ilgiden daha fazla. Bu, çok sevindirici bir gelişme.

Şener Şen (Kabadayı- Oyuncu): 'Kabadayı'nın Almanya galası, bugüne kadar yaşadığım en görkemli galaydı. Çok mutlu oldum. İzleyici sayısı, iyi bir iş yaptığımızın göstergesidir.

Mine Vargı (Kaba-dayı-Yapımcı): Almanya'daki ga-lada seyir-ciler, me-kan ve or-ganizas-yon çokgörkemlive coşku-luydu. Bizibüyük birsamimiyetle karşıladılar.Açılış rakamımız, onlarınsamimiyetine ve coşku-suna yaraşır bir film yap-tığımızı gösteriyor.

Ömer Vargı (Kabadayı-Yönetmen): 'Kabadayı', Almanya'yı sarstı. İzleyici bizi büyük bir coşkuyla karşıladı. Beklentisi böylesine yüksek bir filmde elde ettiğimiz açılış rakamı, başarımızın ispatıdır. Onları mutlu ettiğimiz için, ne mutlu bize...

Mahsun Kırmızıgül (Beyaz Melek-Yönetmen/Oyuncu): Yaşları 50'den çok olanları salonlara çektik. 148 film arasından listeye 9. olarak girip, 6.'lığa yükseldik. Daha ne olsun?
Haberin fotoğrafları