kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Doğulu'nun düğünü Oscar töreni gibiydi!

Mustafa DERYAHAN
Müzisyen Ozan Doğulu ile Ece Yosmaoğlu'nun düğünü; katılan ünlü sayısıyla Oscar törenlerini aratmadı. Starlar genç çiftin mutluluğuna tanıklık etti..
İLİŞKİLİ HABERLER
Doğulu'nun düğünü Oscar töreni gibiydi!
Kenan Doğulu'nun kardeşi Ozan Doğulu önceki gece dünyaevine girdi. Sezen Aksu'nun 4 yıl önce Bursa'da verdiği konserde tanıştığı Koç Üniversitesi öğrencisi Ece Yosmaoğlu ile evlenen Doğulu'nun düğünü; sanat dünyasının ünlülerini biraraya getirdi.

Konuklar şarkı söyledi
Maslak Refresh The Venue'de gerçekleştirilen nikah töreninde; damadın şahitliğini müzisyen Cihan Okan, gelinin şahitliğini ise arkadaşı Ayşegül Özata yaptı. Gelin ve damat; Kenan Doğulu'nun düğün için bestelediği 'Sevdim' şarkısıyla davetliler karşı-sına çıktı. Kenan Doğulu'nun yanısıra DJ İskender, Can Hatipoğlu, Salih Saka, Enbe Orkestrası ve Vokaliz grubunun performansları da davetlilere müzik dolu dakikalar yaşattı. Ünlü konuklar ayrıca tek tek çıkıp şarkı söyledi. Gecenin renkli simaları arasında; Sezen Aksu, Demet Akalın, Ferhat Göçer, Emre Altuğ, Yaşar, Burak Kut, Yonca Evcimik, İbrahim-Demet Kutluay, Özlem-Sinan Serter, Mirkelam, Deniz Seki- Hüsnü Şenlendirici yer aldı.
Haberin fotoğrafları