kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Filmin gösteriminden önce oyuncular basın toplantısına katıldı.

Komik film vizyona girdi

Öner ÖNGÜN
Şafak Sezer; papaz kılığına girdiği 'Kutsal Damacana' filminin galasında küfürlü diyalogları eleştirenlere cevap verdi: Hepsi dozunda kullanıldı..
Şafak Sezer ve Eyşan Özhim'in başrollerini paylaştığı 'Kutsal Damacana' filminin galası önceki akşam İstinye Park AFM Sinemaları'nda gerçekleştirildi. Filmde Şafak Sezer ve Eyşan Özhim'in yanı sıra, Erdal Tosun, Ersin Korkut, Yıldırım Memişoğlu ,Büşra Pekin ile Settar Tanrıöven de rol aldı. Filmdeki küfürlü diyalogların eleştirilmesi üzerine Şafak Sezer, "Diyaloglar dozunda. Adam şeytanla karşılaşıyor, 'aa şeytan, ne güzel' diyecek hali yok. Tabii ilk olarak küfürlü bir karşılaması oluyor" dedi.

Ünlüler geçidi
Filmin galasına Sonay Dikkaya- Ufuk Yıldırım, Mirkelam, Niran Ünsal- Oğuz Türküsev, Burcu Güneş, Zeynep Yılmaz, Esra Eron-Murat Aşık, Fatih Akyel, Meral Kaplan, Ferhat Göçer ve Tarık Mengüç gibi ünlü isimler de katıldı. Sahte bir papazın komik ve sihirli macerasını mizahi bir dille beyazperdeye taşıyan ve 1.5 milyon dolara mal olan film yarın vizyona giriyor.
Haberin fotoğrafları