kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Malatya delilleri torbada karardı

Önder ŞUŞOĞLU İSTANBUL
Malatya'da üç kişinin öldürüldüğü davada sanıklar ile kurbanlara ait 46 parça giysi aynı delil torbasına konulunca kan lekeleri karıştı..
Malatya'da yayınevinde üç kişinin öldürüldüğü davada bir skandal daha ortaya çıktı. Cinayet sırasında sanıkların ve kurbanların suç mahallindeki durumunu ortaya koyacak 8 kişiye ait 46 parça giysi aynı delil torbasında Ankara'daki Polis Kriminal Laboratuvarı'na gönderildi. Ancak giysilerdeki kan lekeleri birbirine karıştığı için yapılan incelemelerden hiçbir sonuç elde edilemedi. Malatya'da 18 Nisan 2007 tarihinde meydana gelen olayda Zirve Yayınevi çalışanı Alman vatandaşı Tilnman Geske ile Türk vatandaşı Necati Aydın, domuzbağı ile bağlanıp boğazları bıçakla kesilerek öldürülmüş, ağır yaralanan Uğur Yüksel ise hastanede hayatını kaybetmişti. Cinayet zanlısı Emre Günaydın, Hamit Çeker, Abuzer Yıldırım, Cuma Özdemir ve Salih Gürler ise polis tarafından olay yerinde yakalanmıştı. Soruşturmayı yürüten Malatya polisi, 5 sanık ile 3 kurbanın olay anında üzerlerinde olan kıyafetleri, Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderdi. Ancak tüm giysiler aynı torbaya konulunca yeni bir skandal yaşandı.

KİM KİMİ BIÇAKLADI?
Giysilerin aynı kanıt torbasına konması delillerin karartıldığı yorumlarına neden olurken, Ankara Kriminal Laboratuvarı kan örneklerinin birbirine karışması nedeniyle kimin kimi bıçakladığını bulamadı.
Haberin fotoğrafları