kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şarkıcı mankenden first lady olur mu?

BELKIS KILIÇKAYA
Fransa bu bomba aşkı konuşuyor. İki ay önce boşanan Cumhurbaşkanı, Carla Bruni ile görüntülendi. Ülke gazeteleri ve TV'ler 'Şarkıcıdan iyi bir first lady olur mu' tartışmaları başlattı..
Büyük aşk yaşadığı 11 yıllık eşi Cecilia'dan olaylı ve bol tantanalı şekilde ayrılan Fransa Cumhurbaşkanı, yeni bir aşka yelken açtı. Eski manken Carla Bruni'yle... Nicolas Sarkozy'nin birlikteliğini, Point de Vue adlı dergi ortaya çıkardı. İkiliyi Disneyland'de el ele dolaşırken görüntüleyen derginin haberi dün ülkenin bir numaralı gündemi oldu. Çiftin görüntülenmekten kaçınmaması dikkat çekti. Siyasilerin özel hayatının adeta bir tabu olduğu ülkede medya, hatta resmi haber ajansı AFP dahi yeni aşkı haber yaptı.

DNA TESTİNE O DA KARŞI
Liberation gazetesi, "Disneyland'de masal" başlığı attı. Point de Vue dergisine göre ise "Sarkozy sevgilisini göstermek istedi, yoksa Disneyland'e oyuncakları görmeye gitmedi". Mankenşarkıcı Bruni ile Sarkozy'nin adı daha önce de bir haberde geçmişti. Ancak konu olaylı DNA testi tasarısıydı. Bruni göçmenlere uygulanacak DNA testi gündeme geldiğinde "İlk duyduğumda yanlış duydum sandım. Bu korkunç bir şey. Seçilmiş göçmen kavramından nefret ediyorum" demişti.

AİLESİ ZENGİN SANAYİCİ
Mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcı olan Bruni, Torino doğumlu bir İtalyan. Fransa'da büyümüş. Bu pazar günü 40 yaşına girecek. İtalya'dan Kızıl Tugaylar örgütünün tehditlerinden kaçarak Fransa'ya gelen ailesi zengin sanayici. Babası aynı zamanda bir besteci. Annesi ise piyanist. Kız kardeşi yönetmen-oyuncu. Genel kültürüyle siyasileri, yazarları, moda dünyasının ünlülerini çok etkilediği biliniyor. Önceki evliliğinden bir oğlu var. 2002'de çıkardığı ilk albümü 2 milyon sattı.