kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Prof. Dr. Nazım Durak (Estetik ve Plastik Cerrah)

Uzman Görüşleri

İki ay öncesinden randevu ayarladılar
Yeni yıl öncesi güzelleşmek isteyenler, 2 ay öncesinden randevu istemeye başladı. Taleplere yetişebilmek için bayram boyunca çalışacağız. Kadınlar yeni yıla, yenilenerek başlamak istiyor. Daha çok göğüs büyütme ve dolgun dudak istiyorlar. İş kadınları ise bu dönemi dolgu maddesi uygulamalarıyla geçiştirecek.

Tatilde estetik kaçamağı yapılıyor
Estetik ameliyatlar sonrasında iyileşme çok kısa sürdüğünden bayram gibi tatil dönemlerini kadınlar estetik kaçamağı olarak kullanılıyor. Geçen yıl da yeni yılın bayramla çakışması nedeniyle yoğun operasyonlarda bulunmuştuk. Bu yıl da geçen yıl gibi arka arkaya ameliyat yapıyoruz.

Kadınlar göğüslerine erkekler gıdılarına!
Erkekler estetik ameliyatlarda kadınlara yetişti. Kadınlar bayramdaki özel davetler veya yeni yıl balosu için aldıkları cesur kıyafetleri daha rahat giyebilmek için göğüs basen veya göbek çevresiyle ilgili operasyonları talep ediyor. Erkekler ise daha çok göz çevresi, gıdı, cilt sarkmaları için operasyon istiyor.

Talepler 3 kat arttı
Her bayram öncesi bu durumu yaşıyoruz. Estetik ameliyatlar sonrasında bir hafta nekahat dönemi gerekiyor. Bu nedenle çalışan kadın ve erkekler bayram tatilini estetik operasyonları için kullanmayı tercih ediyor. Talepler tam 3 kat artmış durumda.
Haberin fotoğrafları