kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Beyonce

Kadınlar bayramı Beyonce kalçasıyla karşılayacak!

SEVDİCAN GÜNEŞ - SAĞLIK SERVİSİ
Yaklaşan bayram ve yeni yıl, estetik operasyon taleplerini patlattı. Bir dönem Jennifer Lopez'e özenen kadınlar, artık Beyonce kalçası istiyor..
Bayramın ve yeni yılın yaklaşması, estetik operasyon taleplerinde patlama yarattı. Günde ortalama 3-4 ameliyat yapan estetik uzmanları, bu rakamın 3'e katladığını söylüyor. Üstelik güzelleşmek isteyenler arasında artık kadınlar kadar erkekler de bulunuyor. Kadınların daha çok burun ameliyatı ve liposuction istediklerini açıklayan uzmanlar, erkeklerin başlıca taleplerini ise göz çevresi estetiği, kırışıklıkları yok ettirme ve yüz liftingi olarak sıralıyor.

ERKEKLER COŞTU
Prof. Dr. Necmettin Kutlu şunları söylüyor: "Son dönemde erkekler estetiğe çok meraklı. Daha çok gözkapağı düşüklüklerini, gözaltı torbalarını veya derin kırışıklıkları gidermek için bize geliyorlar." 15 gündür aralıksız çalışan doktorlar, bayram tatilini fırsat bilen iş kadınlarının arife günü için randevularını 2 ay öncesinden aldığını söylüyor. Bayram boyunca çalışacaklarını belirten Prof. Dr. Ufuk Emekli, bayramın ardından yurtdışından pek çok kadının Noel tatilini fırsat bilerek estetik yaptırmak için Türkiye'ye geleceğini belirtiyor.

JOLİE DUDAĞI MODA
Estetik dünyasında uzun bir dönem kalçasıyla fırtınalar estiren Jennifer Lopez'in yerine bu yıl Beyonce kalçaları talep görüyor. Angelina Jolie'nin dudakları yine bir numara. Göğüste ise Demi Moore ve ünlü manken Adriana Lima kapışıyor! Türk kadınları estetik operasyonları diş beyazlatma işlemiyle tamamlıyor. Diş Hekimi Aytuğ Serçe, bayramda tatlı yedikten sonra sorun yaşamak istemeyenlerin ağız ve diş bakımlarını bir ay öncesinden yaptırmaya başladıklarını söylüyor ve ekliyor: "Özellikle son 10 gündür dişlerini beyazlatmak isteyenlerin sayısı çok arttı."