kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bayramda hava nasıl olacak?

Yeni Haber
Türkiye, Kurban Bayramı süresince Karadeniz üzerinden gelen yüksek basınç sistemi ile soğuk havanın etkisinde kalacak. Hava sıcaklığı yurdun kuzey iç ve doğu bölgelerinde hissedilir derecede (4 - 6 derece) azalacak.

Gündüz sıcaklık değerleri; Karadeniz kıyıları ile Marmara'da 4 ila 7, Ege'de 5 ila 9, Akdeniz kıyılarında 12 ila 15, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Akdeniz'in iç kesimlerinde 0 ila 2, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda -4 ila -6, güneydoğu Anadolu ile doğu Anadolu'nun batısında 5 ila 7 derece dolayında olacak.

Yarın yurdun kuzey kesimleri çok bulutlu Marmara'nın doğusu, ile Karadeniz kıyıları yağmurlu, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu kar yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu geçecek.
19.12.2007 Çarşamba (Arefe) günü; Karadeniz kıyıları yağmurlu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu kar yağışlı, öteki yerler parçalı bulutlu geçecek.Yurdun iç ve batı kesimlerinde sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sis ve buzlanma görülecek.
20.12.2007 Bayramın 1.günü; Karadeniz kıyıları yağmurlu, doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile doğu Anadolu'nun doğusu kar yağışlı, güney,iç ve batı bölgelerimiz çok bulutlu ve sisli geçecek.

21-22.12.2007 Bayramın 2. ve 3. günleri; Orta ve doğu Karadeniz kıyıları yağmurlu, doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu kar yağışlı, Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimleri sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek. İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma görülecek.

23.12.2007 Bayramın 4.günü; Yurtta yağış beklenmiyor.Yurdun kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu, Marmara ile iç ve doğu bölgelerimiz sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek. İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma görülecek.