kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İzmir'de rahip bıçakla yaralandı

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
İzmir'de rahip bıçakla yaralandı
İzmir'de bir kilisenin rahibi, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Karşıyaka İlçesi Bayraklı semtindeki Saint Antuan kilisesinin rahibi Adriano Francini, kilisede bir kişinin saldırısına uğradı.

Karnından yaralanan Rahip Francini, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Rahibin hayati tehlikesinin bulunmadığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

SALDIRGAN KISA SÜRE SONRA YAKALANDI

İzmir'de bir kilisenin rahibini bıçakla yaralayan zanlı yakalandı.

Emniyet yetkilileri, Karşıyaka ilçesi Bayraklı semtindeki Saint Antuan kilisesinin rahibi Adriano Francini'yi yaralayan zanlının suç aleti bıçakla birlikte yakalandığını bildirdi.

Bıçakla yaralayan zanlının 19 yaşındaki R.B. olduğu bildirildi. Karşıyaka ilçesi Bayraklı semtindeki Saint Antuan kilisesinde rahip Adriano Francini'yi bıçakla yaralayan zanlının Terörle Mücadele Şubesindeki sorgusu sürüyor.

Emniyet yetkilileri, zanlının 19 yaşındaki Balıkesir doğumlu R.B. olduğunu kaydetti.

Bu arada, Rahip Francini'nin Saint Antuan kilisesinde görevli olmadığı, Pazar günleri ayin için bu kiliseye geldiği öğrenildi.

DOÇ. DR. KANTAR: RAHİBİN GENEL DURUMU İYİ YARIN TABURCU

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kantar, bıçakla yaralanan rahip Adriano Francini'nin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Doç. Dr. Mehmet Kantar, acil servise getirilen Francini'nin ameliyat edilmediğini, ancak yoğun bakımda tutulduğunu belirtti.

Doç. Dr. Kantar, ''Rahip Francini'nin genel durumu iyi. Çok ciddi bir yaralanma gibi görünmüyor. Meslektaşlarımız yaranın çok derin olmadığını söylediler. Yarın taburcu olma ihtimali var, ancak yarınki değerlendirmeleri beklememiz gerekiyor'' dedi.

Bu arada rahip Francini'yi hastaneye ziyarete gelen ve isminin Paul olduğu belirtilen kişi, ziyaretten sonra kendisine soru sormak isteyen basın mensuplarına, ''Onu Allah korudu'' diyerek, hastaneden ayrıldı.

AA