kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Parti bahane mücevherler şahane

Henüz resmi açılışını yapmayan Abdi İpekçi'deki Cartier, yıl sonu partisi düzenledi. Partide Cartier'nin yeni mücevherlerinin tanıtılacağını duyan sosyetikler tam kadro oradaydı.
Paris'in ünlü caddesi Champs Elysees olma yolunda hızla ilerleyen Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde bir ay önce dünyaca ünlü mücevher ve saat markası Cartier de bir mağaza açmıştı. Parisli ünlü iç mimar Bruno Moinard'ın yeni mimari tarzına uygun tasarlanan mağazanın açıldığı haberini alan sosyetikler, bir ayda mağazayı adeta talan ettiler! Monica Belluci'nin de aralarında olduğu dünyaca ünlü isimlerle resmi açılışı mayıs ayında yapmayı planlayan Cartier'ciler, yılbaşı öncesi yeni modellerini göstermek için hafta içinde araya bir davet sıkıştırdılar. 'Yıl sonu partisi' adıyla gerçekleşen geceye Cartier Murahhas Üyesi Patrick Normand ev sahipliği yaptı. Cartier, parti için sosyeteyi toplamışken mini bir defileyle yeni koleksiyonundan çok özel mücevherleri tanıtmayı da ihmal etmedi. Yani marka, parti bahanesiyle yeni cicilerini tanıtmış oldu.

AĞIZLARININ SUYU AKTI!
'Kralların Mücevhercisi', 'Mücevhercilerin Kralı' olarak tanınan Cartier'nin 15 parçadan oluşan yeni koleksiyonu, Azra Akın ve dört yabancı manken tarafından tanıtıldı. Mankenler, 'Delices De Cartier' ve 'Himalaya' koleksiyonlarından ihtişamlı parçaları sergilerken davete katılan kadınları görmeliydiniz; hepsinin ağızlarının suları aktı!!! Hele finalde Azra Akın'ın boynunda taşıdığı birbirinden değerli pırlantalardan oluşan muhteşem gerdanlığı gördüklerinde kadınlar kocalarına daha bir sevgiyle sarıldı!!!