kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

ABD'de vahşet gibi soygun

Yeni Haber
ABD'de sigorta şirketine giren soyguncu görevlilerin kendisine verdikleri parayı az bulunca, 2 bayan görevliyi üzerlerine benzin dökerek ateşe verdi ve kendisine engel olmak isteyen erkek görevliyi, silahıyla vurarak öldürdü.

Polis yetkilileri, The Ledger of Lakeland gazetesine yaptıkları açıklamada, ABD'nin Florida eyaletine bağlı Lake Wales'te meydana gelen olayda, yerel saatle 15.30'dan hemen sonra, Nationwide Insurance adlı sigorta şirketine giren Leon Davis Jr adlı 30 yaşındaki soyguncunun, bayan görevlilerden para istediğini belirttiler. Kendisine verilen parayı az bulan soyguncunun 23 yaşındaki, 6 aylık hamile, Jane Luciono ile 26 yaşındaki Yvonne Bustamonte adlı bayan görevlileri üstlerine benzin dökerek ateşe verdiğini kaydeden polis yetkilileri, soyguncunun
bu sırada kendisine engel olmaya çalışan 33 yaşındaki Brandon Griessman adlı erkek görevliyi de silahıyla burnundan vurarak öldürdüğünü bildirdiler.

Soyguncunun daha sonra olay yerinden kaçması üzerine polisin arama çalışması başlattığını belirten polis yetkilileri, soyguncunun daha sonra Polk İlçesi Şerif Bürosu'na gelerek kendiliğinde teslim olduğunu ifade ettiler.

Bayan görevliler Luciono ile Bustamonte'nin uçakla Orlando kentindekihastanelere kaldırıldıklarını kaydeden polis yetkilileri, Luciono'ya hastanede acilen sezaryenle doğum yaptırıldığını, ancak bebeğin durumunun ne olduğunun henüz öğrenilemediğini söylediler.