kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Serap Samsun ve oğlu Ahmet cenazede bitkindi.

Eşini ve kızını yitiren anne oğluna sarıldı

İlhan DEMİRCİOĞLU / SABAH
Önceki gün trafik kazasında ölen dekan yardımcısı Yrd. Doç Dr. Necati Samsun ve kızı Şevval için Ordu'da tören düzenlendi. Acılı eş Serap Samsun, oğluna sarılarak teselli bulmaya çalıştı..
Ordu'nun Fatsa ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek isteyen Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Necati Samsun ve 6 yaşındaki kızı Şevval'e önce kamyonet, ardından otomobil çarptı. Dekan yardımcısı olay yerinde ölürken küçük kızı da hastanede kurtarılamadı.

'BEN GELDİM, KALKIN'
Necati Samsun ve Şevval için dün fakülte önünde tören düzenlendi. Törende, eşinin ve kızının tabutunun başında bekleyen Serap Samsun, üzüntüsünü oğlu Ahmet'e sarılarak gidermeye çalıştı. Oldukça bitkin olduğu gözlenen Serap Samsun, "Artık kalkın gidelim. Ben geldim ne olur kalkın" diyerek feryat etti. Annesine sarılan 7 yaşındaki Ahmet ise tabutlara sessizce baktı.

'O BİR BİLİM ŞEHİDİDİR'
Ordu Üniversitesi Rektörü ve Fatsa Denizcilik Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu çalışma arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek şöyle dedi: "Onu ve kızını trafik terörüne kurban verdik. Biz bu okulu birlikte kurduk. Öğrencilerin sağlık sorunları için Devlet Hastanesi Başhekimi ile görüşmüş. Kendini bilime adamış bir insandı, o bir bilim şehididir." Dekan yardımcısının ve kızının cenaze törenine, öğretim üyeleri, öğrenciler ve yakınları katıldı. Cenazelermemleketleri Samsun'a gönderildi. Baba kızın cenazesi Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Haberin fotoğrafları