kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Hitman!..

1970'LERDE, bugün için artık çok ilkel Atarilerle çok oynardık ama, Playstation denen şeyi görmedim bile.. Allahtan sinema, bilgisayar oyunlarını keşfetti, onlardan film çıkarmaya başladı da, bir fikir sahibi oldum..
Hitman de bir playstation oyunuymuş meğer..
Dedim ya oyunu bilmem.. Ama film iyi, türün meraklısı için.. Ben başından sonuna nefes nefese izledim..
İyi düşünülmüş, iyi planlanmış, iyi çekilmiş bir film.. Kavga, dövüş, cinayet, kan gırla.. Ama iyisinden.. Trende bir kavga sahnesi var mesela, çağdaş gladyatör döğüşü gibi, müthiş.. Baş roldeki Ajan 47, Timothy Olyphant müthiş..
Çok da güzel bir Rus kızı var, Olga Krilenko.. Ona da bayıldım.. İki saat vakit geçirmek, çıkınca da her şeyi unutmak için birebir.. Haa!.. Kahramanlarımız Türkiye'ye de uğruyorlar, arada.. İstanbul'dan manzaralar.. Onu anladım da, Türkiye-Rusya sınırı nerde anlamadım. O eski günlerdeydi. Şimdi böyle bir sınır yok.. Arada Gürcistan var. Olduğu günlerde de, orada sınır kapısı yoktu zaten, kara yoluyla geçemezdiniz..
Muzo'ya not: 19.30 seansına gittik. Tıklım üç film, Beowulf, Altın Pusula ve Hitman ayni anda boşaldı. İnen tek yürüyen merdiven ve üst katta bin kişi.. Beşer dakika arayla bitişi ayarlamak çok mu zor?.