kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BAUHAUS: 49.90 YTL Sea Shell modeli olan klozet kapağı polyester içerikli ve 2 yıl garantili. Temizlenmesi için ılık sabunlu suyla silinmesi öneriliyor. www.bauhaus.com.tr

Yeni nesil klozet kapakları sağlığınızı da 'dert' ediyor!

FATİH ATALAY
13.12.2007
Banyo kültüründe, yeni tasarımlarla konforlu yaşam alanları yaratmak isteyenlere müjde! Estetik ve hijyenin buluştuğu son trend sensörlü klozet kapakları rahatlık ve güvenliği bir arada sunuyor..
Şık ve gösterişli banyolar yaratabilmek için farklı seçeneklerdeki banyo aksesuarlarından yararlanırken, bu özel mekanlara düşlediğimiz estetiği katmak artık çok daha kolay. Gelişen teknoloji ile beraber hijyen ve modernlik artık tasarımcılar için öncelik haline geldi.

Sensörlü kapaklarla güvenlik
Bu felsefeden yola çıkılarak tasarlanan klozet kapakları banyolarınıza görsel bir şölen sağlarken, marjinal ve modern tasarımlı kapaklar sayesinde misafirlerinizi şaşırtabilirsiniz! Klozet kapakları günümüzde teknoloji ve modayla birleşerek yaratıcı fikirlere ev sahipliği yapıyor. Bu sayede banyolar eskisine göre çok daha modern ve teknolojik. Değişik mekanizmalarıyla elektronik klozet kapakları son dönemde en revaçta olan modeller arasında geliyor. Sensörlü klozet kapakları çocuklarınıza banyoda güvenlik ve rahatlık sağlıyor. Klozet kapağında beyaz renk tahtını turuncu ve kırmızı renklerine kaptırıyor. Kolay çıkarılabilir mekanizmalar ve sınırsız hayalgücüyle tasarlanan klozet kapakları banyolarda yepyeni bir dönem başlatıyor.
Haberin fotoğrafları