kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Elif Dürüst-Raci Şaşmaz ikilisine yemekte ‘Kurtlar Vadisi’nin senaristlerinden Bahadır Özdener ile Zeynep Dereli de eşlik etti.

Yılın bomba aşkı belgelendi

MUSTAFA DERYAHAN
'Kurtlar Vadisi' dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz'la objektiflere yakalanan Elif Dürüst, panikle arkasını dönüp kaçmaya çalıştı ..
1.5 saat dil döktüler
Uzun süredir aşk yaşadıkları söylenen Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı ve senaristi Raci Şaşmaz ile sosyetik güzel Elif Dürüst sonunda birlikte görüntülendi! Önceki akşam Gümüşsuyu'ndaki Topaz Restaurant'ta yemek yiyen ikili, çıkışta objektiflere yakalandı. Muhabirimize fotoğrafları silmesi için dil döken Dürüst, "Arkadaşlarının yedi yaşındaki çocuğa 'aaa annen bu adamla beraber' diyerek onunla dalga geçmesini nasıl vicdanına sığdırıyorsun?" dedi.

Kardeşlerim 'vadi' hayranı
Raci Şaşmaz ise restoranın müdürünü çağırıp, "Bunlara siz haber veriyorsunuz! Fotoğrafları sildirmezseniz ben yapacağımı bilirim" diyerek tehdit savurdu. 9 ay önce Köln dönüşü havaalanında yakalanan ikiliden Dürüst; aşk iddalarını yalanlamış ve "Estetik yaptırmak için Köln'e gittim; orada Raci Şaşmaz'la karşılaştım. Sohbet ettik, kardeşim Kerem'in düğününe geldiler, kardeşim Şirin de onların hayranı. Tanışıklığımız bu kadar" demişti.

Mermerci ile aşkı olay olmuştu

Yakın arkadaşıyla
Elif Dürüst, 10 yıllık eşi Mehmet Germiyanlıgil'den 2006 yılında boşandı. Mehmet Bey, karısı Dürüst'ün de yakın arkadaşı Derin Mermerci ile birlikte olmaya başladı. Evliliğinden bir kızı olan Dürüst, Şaşmaz'la aşk yaşadığı iddialarını bugüne kadar yalanlamıştı!
Haberin fotoğrafları