kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

"Her şeyim var, sadece ailem eksik"

Yeni Haber
Almanya'nın başkenti Berlin'i ziyaret eden Hilton oteller zincirinin mirasçısı Paris Hilton, "her şeye sahip olduğunu, sadece ailesinin olmadığını" söyledi...
Berlin'deki Hilton oteline yerleşen Paris Hilton, Bild gazetesine demeç verdi. Hilton, Noel'de ne istediği sorusu üzerine, ''Her şeyim var, sadece ailem eksik. Her şeyden önce de, aşık olabileceğim ve birlikte aile kurabileceğim bir erkek'' dedi. Hilton, hayalindeki erkeği nitelerken, ''Sevimli ve eğlenceli olmalı, beni güldürebilmeli. En zoru da, güvenebileceğim bir erkek olmalı'' dedi.

Alman erkeklerini nasıl bulduğu sorusuna Hilton, ''Alman erkekleri dünyadaki en iyi görünümlü erkekler. Senin benim gibi, birlikte gülebileceğin tipler'' yanıtını verdi. Berlin hakkında neler bildiğine ilişkin bir soru üzerine de Hilton, Berlin'in canlı bir şehir olduğunu, gece yaşantısını, ayrıca eski Berlin Duvarı'nın bulunduğu yerleri görmek istediğini kaydetti.Knut adlı kutup ayısını tanıyıp tanımadığı sorusuna karşılık da Hilton, ''Hayır, ancak ben hayvanları çok severim. Zaman bulursam hayvanat bahçesine gideceğim'' yanıtını verdi.