kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ata'nınki arabesk

* Sıkı bir internet kullanıcısısınız, hayatınızda internetin yeri ne? İnternet benim 10 yıldır en iyi arkadaşım. Yüzünü görmediğim ama fikrine çok önem verdiğim insanlar var. Haftada bir benden haber almazlarsa burulurlar. facebook da yeni evimiz. Hediyeli, çiçekli, böcekli...
* facebook şarkısında ciddi misiniz? Gayet ciddiyim. Haber çıktığından beri 472 tane şarkı geldi. Hepsini dinliyorum.
* Vayy, peki nasıl bir şarkı istiyorsunuz? İlle de söz-müzik birlikte istiyorum. Şarkıdan beklediğim, içinde gülümseyen bir acemilik! Sözlerdeki gerçeklik. Ben albüm repertuvarımın yarısını bitirdim. 7'nci şarkıma geldim, sırtımı dayayabileceğim şarkılarım var. Amacım taptaze isimlere imkan sağlamak.
* Bunu reklam malzemesi olarak görenlere ne diyeceksiniz? Reklam olarak görmüyorum, bu bir iletişim biçimi. En rahat ve sınırsız iletişim kullanabileceğim yerleri seçiyorum. Şu anda yazılı veya görsel basına röportaj vermediğimden de facebook'um var!
* Peki Ata Demirer'in facebook şarkısını beğendiniz mi? Albümünüze girme şansı nedir? Ata'nın şarkısı süper! Değerlendirmeye alacağım ama biraz arabesk kaçar bana. Daha modernini bekliyorum Ata'dan. O zaman ben de size teşekkür edeyim sanal da olsa yanar döner bir meyve tabağı göndereyim bari... Hediyeniz, poke'unuz bol olsun. Funwall'unuz neşeyle dolsun inşallah!