kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Kabadayı'nın galasına oyuncular damga vurdu

ÖNER ÖNGÜN
Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrol paylaştığı 'Kabadayı' adlı film, önceki gece görücüye çıktı. Filmin galasına, sosyete ve sanat dünyasının ünlüleri büyük ilgi gösterdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Kabadayı'nın galasına oyuncular damga vurdu
Başrollerini Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan'ın paylaştığı 'Kabadayı' filminin galası; önceki akşam İstinye Park AFM Sinemaları'nda yapıldı. Hayli kalabalık olan galadaki izdiham yüzünden, oyuncular basın toplantısı yapılacak alana güçlükle ulaşabildi.

Başroldekiler birlikte geldi
Gösterime Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile birlikte gelen Kenan İmirzalıoğlu, sevgilisi Zeynep Beşerler'in tebriğini ise film izlendikten sonra kabul etti. İki sevgilinin kucaklaşıp, öpüşmesi patlayan flaşlar arasında gerçekleşti. 'Kabadayı'yı izlemeye gelenler arasında; Sitare Akdilek, Derin Güreli, Asuman-Hüsnü Güreli, Semiramis Pekkan, Ayçam İnci, Pelin Doğan, Ayşegül- Muharrem Toplusoy, Semiramis Pekkan, Emel Sayın, Cengiz Abazoğlu, Hülya Koçyiğit, Burak Kut, Begüm-Adnan Şen gibi ünlü isimler yer aldı.

14 Aralık'ta vizyona girecek
Geceye katılan konuklara, kabadayıların elinden düşürmediği birer tespih hediye edildi. 14 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin senaryosu Yavuz Turgul'a ait. Yönetmenliğini ise Ömer Vargı üstlendi. 7 hafta sürerken çekimlerde, yaklaşık 30 farklı mekan kullanıldı. 'Kabadayı', önümüzdeki cuma gününden itibaren 400 kopya ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında sinemaseverler ile buluşacak.
Haberin fotoğrafları