kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Nefise, Vadi'deki rolüne çok yakında kavuşacak

'Kurtlar Vadisi'nin yapımcıları, Nefise Karatay'ın diziden atıldığı iddialarını yalanladı: Nefise rol gereği yurtdışına gönderildi ve geri dönecek!..
Nefise Karatay'ın; 'Kutlar Vadisi'ne rakip olarak çekilen 'Sağır Oda' dizisinin yapımcısı Cüneyt Özdemir'le çıktığı için diziden atıldığı iddiaları yalanlandı. Vadi'nin yapımcıları, 'Ahu' karakterini canlandıran Nefise'nin rol gereği o olaydan çok önce yurtdışına gönderildiğini ve geri döneceğini söyledi. 'Kurtlar Vadisi'nin yapımcıları; Nefise Karatay'ın diziden kovulmasının söz konusu olmadığını belirterek şu açıklamayı yaptı: "Ahu karakterinin güvenlik nedeniyle yurtdışına gitmesi, Nefise'nin Cüneyt Özdemir'le görüntülenmesinden çok daha önce gerçekleşti. 'Ahu' yurda döndükten sonra Karatay da diziye devam edecek."

Jenerikte adı var
'Kurtlar Vadisi' dizisinde bugüne kadar 50'ye yakın oyuncunun öldürüldüğünü ve dizideki rollerinin sona erdiğini belirten yapımcılar; şunları söyledi: "Hiçbirinin adı da Nefise Karatay gibi jenerikte yazmaya devam etmedi. Bu durum, Nefise Karatay'ın diziden ayrılmadığı anlamına gelir."
Haberin fotoğrafları