kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gülben'le facebook muhabbeti

facebook arkadaşı, facebook içkisi, facebook sevgilisi, facebook rakı masası, facebook magazin bombası derken şimdi de Gülben Ergen'in 'facebook şarkısı' çıktı... Eh Gülben bu! İnsan hayran mı olsa yoksa ne yapsa bilemiyor. Acayip girişken, ahtapot misali her yere yetişen, atak, kıvrak, cilveli, tuttuğunu kopartan bir kişilik. Son derece dişi. Hem anne, hem şarkıcı, hem evinin kadını, hem en iyi şarkı avcısı... Çalışmalara doymuyor, üstelik fazlasıyla bakımlı (ki bu başlı başına bir mesaidir ey okur!). İyi de bu kadarı Gülben Ergen'i kesiyor mu? Kesmiyor!

Çin malı gibi
Bu arada stüdyoda kayıt yapıyor. Oradan koşup Nihat Odabaşı'yla dünyanın bir ucunda fotoğraf çekimlerine gidiyor. Zıplıyor, kocasının Anadolu Ateşi gösterilerine konuyor. Dostlarının özel günlerini unutmuyor. Düğündü, cenazeydi kaçırmıyor. Hiçbir şeyi atlamıyor da atlamıyor. Sonra onca işin içinde bir de yemiyor içmiyor, son zamanların en popüler internet sitesi 'facebook'a da vakit ayırabiliyor. Videolar gönderiyor, sanal sanal sarılıyor, hediyeler yolluyor, mesajları cevaplıyor, yorumlar yapıyor (yazarken yoruldum desem yeridir). Hazır ayaktayken üç su yerleri silip, beş çeşit yemek pişiriyor da deseler inanırım hani... Valla insan düşünmeden edemiyor; bu kadın bu kadar işe nasıl yetişiyor? Hem tarak, hem fön, hem şarj aleti olabilen Çin malı aletler gibi mübarek! Biz daha hâlâ, yolda yürürken çiklet çiğneyebiliyoruz diye sevinelim... Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama Gülben'inki müthiş bir hayat becerisi. Olağanüstü bir performans! Hep taş üstüne bir taş daha koyma hali. Her annenin rüya gelini!

Çağrı yaptı!
Neyse bu kadar Gülben'in meziyetlerini çiziktirme nedenim şudur efendim; malumunuz kendisinin son bombası; facebook şarkısı! Geçen hafta ilan etti. Amatör müzisyenleri facebook üzerinden şarkı yapmaya çağırdı Gülben. En beğendiğini albümüne alacak, şarkının adını da 'facebook' koyacakmış. Şahane! O zaman hiç merakta kalmayalım, bizi kırmazsa Gülben'le facebook üstünden mini röportaj yapalım.