kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
NAZLI ILICAK

Kare as

Ferdi Tayfur ile Neclâ Nazır'ın birbirinden ayrıldığını okuyunca çok üzüldüm. Önce evlenmediği için, Neclâ Nazır, Tayfur'u bıraktı sandım. Meğer tam aksiymiş, Tayfur, Neclâ Nazır'dan olan kızının "Baba ne zaman annemle evleneceksin?" sözünden bıkarak evi terk etmiş. "Ben, nikâhımı, ilk eşimden olan iki çocuğuma hediye ettim" diye konuşuyor. Ne demekse? Herhalde o âlemde, böyle racon kesiliyor!
Neclâ Nazır, meslek hayatını inşa etmek yerine, kendisini, Ferdi Tayfur'a adamasının cezasını çekiyor; artık, "Kuşun yuvadan uçmasının zor olduğu" bir yaş aralığında, terk ediliyor. Tıpkı Neco'nun, eşi Oya'ya yaptığı gibi.
Benim kadınlara ufak tefek tavsiyelerim olacak: Bir aile kurduğunuz erkekle, özellikle çocuklarınız doğduktan sonra, elbette bütünleşeceksiniz. Ama, şahsiyetinizden taviz vermeyin, özel hayatınızı, kişiliğinizi ihmal etmeyin. Kendinizi geliştirip, muhtemel sillelere karşı direnme gücü kazanın. Eşiniz ve çocuklarınız haricinde, saygı değer bir birey olduğunuzu unutmayın.
Hayat biraz kader, biraz da kumardır. Oyunu, hakkını vererek oynamak gerek. Her zaman blöf yapılmaz, her blöf görülmez. Muhatabın restine, icap ederse, "rest" diyebilme imkânını elde tutmak çok önemlidir.
Haydi, Floş Ruayal'den vazgeçtik....
Ama hiç değilse şansız günler içinbir köşede "Kare as" bulundurmalısınız.