kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

En iyi âşıklar İtalyan, en kötüleri Alman

Yeni Haber
İngiliz sosyalleşme sitesi "wayn.com" tarafından 50 ülkeden kadınların katılımıyla yapılan araştırmada, en iyi aşıkların İtalyan, en kötülerin Alman erkekleri olduğu sonucu alındı.

Web sitesinin araştırmasına katılan 10 bin seyahat sever kadının yanıtlarına göre, en iyi âşıklar olarak İtalyan erkekleri birinci sırayı alırken, bu ülkeyi Fransa, İrlanda, Güney Afrika, Avustralya, İspanya, Danimarka, Yeni Zelanda, Brezilya ve Kanada'dan erkekler izledi. Alman erkekleri "bencil, kötü giyim zevki ve garip mizah duygularına" sahip olmaları nedeniyle en kötü âşıklar sıralamasında birinci olurken, "çok hızlı" aşk yapmaları nedeniyle İsveçli erkekler ikinci sırada yer
aldı.

"Çok kaba" olmaları nedeniyle Hollanda erkekleri 3., "çok baskın" olmaları yüzünden Amerikan erkekleri 4., "sulu göz" Gal erkekleri 5. ve "çok gürültücü" İskoç erkekleri de 6. sıraya oturdu. İngiliz erkekleri "tombul", Türk erkekleri "terli", Yunan erkekleri "pis kokulu" ve Rus erkekleri "göze batmayan ve kıllı" olarak tarif edildi.