kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu hafta hava nasıl olacak? HARİTALI

Yeni Haber
Yurt genelinde görülecek yağışların; Güney Ege ile Akdeniz'de etkili olması bekleniyor. Salı günü hava sıcaklıkları iç kesimlerde 1-3 derece artacak. rüzgar güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette batı ve iç bölgelerde kuvvetli olarak esecek.

Marmara Bölgesi çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. rüzgar güneyli yönlerden bölge genelinde kuvvetli olarak esecek.

Ege Bölgesi çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. yağışlar; güney ege'de etkili olacak. rüzgar güneyli yönlerden bölge genelinde kuvvetli olarak esecek.

Akdeniz Bölgesi çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. yağışlar; etkili olacak. rüzgar, batı akdeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli olarak esecek.

İç Anadolu bölgesi parçalı zamanla çok bulutlu, bugün
bölge geneli, salı günü kuzeybatısı ile Yozgat çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı gececek. rüzgar güneyli yönlerden bölge genelinde kuvvetli olarak esecek.

Batı Karadeniz Bölgesi parçalı çok bulutlu bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Orta ve Doğu Karadeniz bölgesi parçalı ve çok bulutlu, bugün bölge geneli, salı günü Doğu Karadeniz ile Çorum çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yağışlı geçecek. yağışlar; yağmur, doğusu karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. sabah saatlerinde kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı görülecek.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.