kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Meteorolojiden yağış uyarısı - HARİTALI

Yeni Haber
Kıyı ve iç Ege ile Akdeniz'in iç ve batı kesimlerinde görülmesi beklenen etkili yağışa karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün İzmir, Çanakkale, Aydın, Muğla ve Afyon illeri başta olmak üzere kıyı ve İç Ege'de, akşam saatlerinden itibaren de Antalya, Isparta ve Burdur başta olmak üzere Akdeniz'in iç ve batı kesimlerinde kuvvetli rüzgarla birlikte etkili yağmur ve sağanak yağış beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, ilgililerin ve vatandaşların yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli olmaları istendi.

BODRUM'DA ETKİLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili yağış ve rüzgar yaşamı olumsuz etkiliyor. Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede sabah saatlerinden itibaren metrekareye 7 kilogram yağış düştü. Meteoroloji yetkilileri, rüzgarın etkili olduğunu bildirerek, denizcileri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bodrum Kumbahçe ve Paşatarlası sahilindeki bazı restoranları su bastı. Paşatarlası'nda kıyıdaki restoranların sandalyelerini rüzgar sahile kadar sürükledi. Yetkililer, vatandaşlara bugün sel tehlikesinin bulunduğu konusunda uyarıda bulundular.

(AA)