kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Büyülü Teller
10:30 Harika Pazar
13:20 Ekopazar
14:10 Doğruya Doğru
15:00 Çizgi Sinema
16:50 Elveda Rumeli
19:00 atv Ana Haber
20:00 Yerli Dizi
22:10 Yerli Dizi
00:20 Santra
 
00:20 Santra
SANTRA atv 00.20 .
atv'nin seviyeli futbol programı 'Santra' yine dopdolu! Usta yorumcular; Kazım Kanat, Selçuk Yula, Levent Tüzemen ve hakem uzmanı Mustafa Çulcu, haftanın maçlarını masaya yatıracak. Programda Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, Bursaspor-Beşiktaş maçının ardından konuşulanlar ve A Milli Takımımız'ın Euro- 2008 finallerindeki şansı değerlendirilecek.
 
13:20 Ekopazar
EKOPAZAR atv 13.20 .
atv'nin sevilen programı 'Ekopazar' programının sunucusu Ece Vahapoğlu, ünlü oyuncu Cem Davran ile 300 metre yükseklikte sohbet etti. İstanbul Boğazı'nın 300 metre üzerinde helikopterde, muhteşem manzara eşliğinde yapılan sohbeti kaçırmayın...
 
20:00 Yerli Dizi
Kızlar kariyerlerinde emin adımlarla ilerliyor ama aşk hayatları karışık! Özellikle Cemre'nin Emre ile yaşadığı gerginlik bardağı taşırıyor.
Özellikle gençlerin keyifle izlediği 'Hepsi 1'de işler karışıyor. Kızlar TV programının ardından, gazetelerde bir haber çıkıp çıkmadığını merak etmektedir. Ama kendi haberleri yerine, magazin dergilerinden birinde, Emre ve Sevgi hakkında çıkan habere rastlarlar. Olaylar yüzünden gergin olan Cemre'nin daha fazla üzülmemesi için, haberi Cemre'den saklamaya karar verirler.

KORKUT'UN SÜRPRİZİ
Bu arada Korkut, reklamdan aldığı parayla Yasemin için bir araba kiralamıştır. Yasemin, Korkut'un yaptığı bu sürprize çok sevinir. Emre, eve Cemre'yle konuşmaya gelir. Her şey yolunda gibi gözükürken Cemre, Emre'yi zorlamaya başlar. Emre, yalan söylemek zorunda kalır. Onun yalanını hisseden Cemre, gergindir. Kızlar, Cemre'ye destek olmaya çalışsa da, o daha fazla dayanamaz ve bir anda patlar!
atv 20.00
 
22:10 Yerli Dizi
Elif, Erhan ile evlenecek mi? Aşkının peşinden giden Murat, Hayriye'yi ikna edebilecek mi? Yanıtlar atv'de.
atv'nin romantik dizisi 'Senden Başka' muhteşem bir finalle karşınıza geliyor. Saadet Işıl Aksoy ile Tolga Futacı'nın rol aldığı dizide bu akşam: Rüya'nın bebeği tehlikededir. Bebeğin doğduktan sonra yaşayabilmesi için anne ve babasının dokularına ihtiyacı olacaktır.

ELİF, ORHAN'I UNUTACAK MI?
Herkes içten içe bebeğe bir şey olduğunda Orhan'ın Rüya ile olan evliliğini bitireceğini ve Elif'e döneceğini düşünmektedir. Bu fikir Elif'i rahatsız eder. Ve bebeğin sağlık durumu netleşmeden evlilik hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Erhan'la evlenip yeni bir hayat kuracaktır ve Orhan'ı aklından tamamen çıkaracaktır. atv 22.10