kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

TOÇEV'e şarkılı destek

Sosyete, sanat ve medya dünyasından 15 ünlünün en sevdiği şarkılardan bir albüm oluşturuldu. Blackk'te yapılan bir davetle tanıtılan albümün satışından elde edilecek gelir TOÇEV'e bağışlanacak.
Birbirinden duyarlı ve mesleklerinde başarılı 15 ünlü isim Joy FM tarafından yönetilen, önemli bir sosyal sorumluluk projesinde bir araya geldi. Sanat, iş dünyası ve medyanın önemli isimlerinin seçtikleri şarkılardan oluşan 'Biz Şarkımızı Seçtik' albümü önümüzdeki günlerde müzik marketlerde satışa sunulacak. Bu albümün satışından elde edilecek tüm gelir, Yatılı İlköğretim Bölge Okulları'nda (YİBO) sanat atölyelerinin oluşturulması için TOÇEV tarafından yürütülen 'Günebakan Projesi'ne bağışlanacak. Eğitime destek veren bir projenin içinde yer almaktan son derece memnun olduklarını söyleyen duyarlı ünlüler, hafta içinde Kuruçeşme'deki Blackk'te bir araya geldi.

EBRU UYGUN TEŞEKKÜR ETTİ
Blackk'teki gecede projeye katkısı bulunanlara birer teşekkür plaketi verildi. TOÇEV Başkanı Ebru Uygun da gecede kısa bir konuşma yaparak, bugüne kadar yaptıklarını, hedeflerini ve bu albümden elde edilecek gelirin nereye ve nasıl aktarılacağını anlattı. Projeye destek olanlara da teşekkür etti. 15 yabancı şarkıdan oluşan albümde; Ebru Uygun, Nilüfer, Alinur Velidedeoğlu, Filiz Akın, Ediz Hun, Ece Sükan, Tan Sağtürk, Elif Dağdeviren gibi birçok ünlü simanın en sevdiği şarkılar var. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Artık sizlere de bu albümden satın alıp, projeye katkıda bulunmak düşüyor...