kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tülin harikalar diyarında...

TULİN KERMEN
İLİŞKİLİ HABERLER
Tülin harikalar diyarında...
Hayalimdeki butik Atölye Mariposa... Atölye Mariposa; haziran ayında Cihangir'de, iki kız kardeş ve bir anne-kızdan oluşan dört ortağın, ortak zevklerini bir araya getirmek için kuruldu. 'Alice Harikalar Diyarında' gibi bir mağaza burası; birçok obje, aksesuvar, ev dekorasyon ürünü... Ayrıca mağazada, kişiye özel tasarımlar da yapılıyor. Ve her tasarımdan sadece bir tane bulunuyor. İsterseniz bunlardan, kendi bedeninize göre olanını içeride diktirebiliyorsunuz. Tasarım ürünü kıyafetler anında veya kişinin ölçüsüne göre mağazadaki atölyede yeniden dikilip birkaç gün içinde teslim ediliyor.

CİHANGİR ETKİSİ

İşte bu fikir çok yeni ve yapıcı geldi bana. Atölye Mariposa'nın kurucularından Banu Ones ve Burcu Denizer mağazanın tasarım bölümü ile, Sibel Bere ve Didem Arayıcı ise dekorasyon bölümüyle ilgileniyor. Onları tanıdığınızda daha iyi anlıyorsanız Atölye Mariposayı! Ortakların Cihangir'de yaşaması çok şey katmış bu mağazaya. Zaten Cihangir'in dokusuyla, Mariposa'nın dokusunun uyumu mağazayı 'harikalar diyarı' yapıyor.

İDDİA EDİYORUM!

Peki Atölye Mariposa'nın müşterisi kimdir merak ediyor musunuz? Kendine özgü giyinen, moda olanı değil, uzun soluklu kıyafetler taşımayı seven kişilerin tercihi burası... Giysileriyle kişiliğini birleştirmek isteyen kadının tercihi yani... Mevsimine göre dantel, saten, ipek, pamuk, yün kumaşları bir araya getiriyorlar atölyede ve ortaya hiçbir mağazada bulamayacağınız kıyafetler çıkıyor. Bu arada mağazada değişik tasarımcıların aksesuvarlarına da yer veriliyor. Tasarımlar hem güncel hem eşsiz hem de eski zamanların havasını taşıyor. Her gün yeni bir kıyafetin çıktığı atölye, Cihangir'in vazgeçilmezlerinden olacak, iddia ediyorum!