kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tek isteğim kızımın yaşadığımı bilmesi

Angelina Jolie'nin evlatlık kızı Zahara'nın öz annesi Mentewab Lebiso ilk kez yüzünü gösterdi. In Touch dergisine konuşan genç kadın Jolie'ye "Yaşıyorum!" diye seslendi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tek isteğim kızımın yaşadığımı bilmesi
Ünlü aktris Angelina Jolie, Zahara'yı evlat edindiğinde; küçük kızın öz annesinin AIDS'ten öldüğünü zannediyordu. İki yıl önce Zahara'yı nüfusuna geçiren Jolie, asıl gerçeği birkaç hafta önce öğrendi. Zahara'nın öz annesi Mentewab Dawit Lebiso ortaya çıktı ve birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BEN YAŞIYORUM!
Daha önce kızının bir tecavüz sonucu dünyaya geldiğini belirten Lebiso, şimdi de In Touch dergisine poz verdi. "Kızımı fakirlikten dolayı evlatlık verdim" diyen genç kadın, "O çok şanslı. Angelina Jolie gibi bir annesi ve Brad Pitt gibi bir babası var" dedi. Jolie'nin kendisini ölü zannettiğini söyleyen Lebiso, "Tek isteğim yaşadığımı bilmeleri. Kızıma da ileride bir gün yaşadığımı söylesinler istiyorum" dedi. Kızını evlatlık verdiğinden bu yana hiç görmediğini söyleyen Lebiso, "Zahara köklerini unutmamalı. Umarım Angelina Jolie, ileride bir gün onu kendi ülkesi olan Etiyopya'ya getirir" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları