kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kudret Sabancı

Kitap film olursa başrol bakire Şebnem'e yakışır!

MUSTAFA KAYA
Sinemaya da uyarlanan 'Eğreti Gelinler'den sonra 'Eğreti Erkekler' adında bir kitap yazan Şükran Kozalı, "Bu kitap film olursa ses getirir" dedi ve ekledi: Filmde oynamak en çok bakire Şebnem Schaefer'a yakışır.....
Ünlü sinema adamı Atıf Yılmaz tarafından beyazperdeye uyarlanan 'Eğreti Gelinler' adlı kitabın yazarı Şükran Kozalı'nın yeni kitabı 'Eğreti Erkekler' sonunda baskıya girdi. 15 Aralık'ta Bilgi Yayınevi tarafından piyasaya sürülecek olan kitap, henüz okuyucuyla buluşmadan sinema dünyasında büyük yankı uyandırdı.

HERKES SIRADA
Aralarında Kudret Sabancı'nın da bulunduğu birçok ünlü yönetmen ve yapımcı, genç kızları bekaretlerini bozmadan evliliğe hazırlayan, masaj uzmanı kiralık kocaların öyküsünü anlatan kitabı, sinemaya ya da televizyona uyarlamak için sıraya girdi. Kitabının gördüğü yoğun ilginin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Denizlili yazar Şükran Kozalı, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

TALEP ÇOK
"Romanımın sinema ya da televizyon uyarlamasının çok ses getireceğini düşünüyorum. Özcan Deniz'in kitabımın sinema uyarlamasında oynamak istediğini duydum. 'Eğreti Gelin'in başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay da filmde oynamak istediğini açıklamış. Özcan Deniz, filmde Nurgül Hanım'la birlikte boy göstermeyi de istiyormuş..." Şükran Kozalı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Film için birçok kişinin adı geçiyor ama bana sorarsanız; bakire olduğunu rapor alarak herkese ispatlayan Şebnem Schaefer'i bu filmde oynatmak, çok isabetli bir karar olabilir."
Haberin fotoğrafları