kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Fırtına ve yağış geliyor HARİTALI

Yeni Haber
Yurdun güney ve batı kesimlerinin Orta Akdeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Marmara, Ege, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneybatısı ile akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in batısı, İç Anadolu'nun güney ve batısında yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Batı ve Orta Akdeniz Kıyılarında kuvvetli lodosla birlikte etkili olması bekleniyor.

Çarşamba günü; güney, iç ve batı bölgelerde aralıklarla devam edecek yağışların özellikle Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı ile Batı Karadeniz'in batısında etkili olacağı tahmin ediliyor.Hafta ortasından sonra yağışların kuzey, iç ve doğu bölgelerde aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının; salı günü tüm yurtta 2 ila 4 derece artacağı, ancak çarşamba gününden itibaren batı bölgelerden başlayarak 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Salı günü batı bölgelerde lodosdan kuvvetli olarak esecek rüzgarın, çarşamba günü Marmara ve Kuzey Ege'de poyraza dönmesi bekleniyor.

Salı günü; kuvvetli lodosla birlikte Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Batı ve Orta Akdeniz Kıyılarında, Çarşamba günü; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı ile Batı Karadeniz'in batısında etkili olması beklenen yağışların oluşturacağı olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekiyor.