kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İHALE TARİHİ 5 ARALIK SABAH-atv ihalesinde zarfların teslimi bugün sona erecek. Yarın ise ihale yapılacak. 7 Aralık’ta da pazarlık süreci başlayacak.

TMSF: SABAH-atv ihalesinde sorun yok

(A.A)
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), SABAH-atv ihalesinde ilan edilen sürecin devam ettiğini, herhangi bir değişikliğin söz konusu olmadığını bildirdi. TMSF yetkililerinden alınan bilgiye göre, ATV-SABAH Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün icraen satışında, kapalı zarfların teslimi yarın (bugün) mesai saati bitiminde sona erecek.

İPEK GRUBU ÇEKİLDİ
Yarın gerçekleştirilecek ihalenin pazarlık tarihi ise 7 Aralık 2007 olarak belirlenmişti. Yetkililer, şu an için ihalenin iptali ya da ertelenmesiyle ilgili bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, "İlan edilen süreç devam etmektedir. Herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. İhaleden Nurol'un çekildiğiyle ilgili bize herhangi bir şey ulaşmadı. Zaten teklif verme süresi bugün mesai bitiminde sona eriyor'' dediler. Ancak RTL ve Sancak Grubu ile birlikte hareket eden İpek Grubu (Koza Davetiye) borsaya yaptığı açıklamada ihaleye katılmayacağını duyurdu.