kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
DİLEK HANİF
Dilek Hanif'in Tarzı

Parti heyecanı başladı

2007 yılının son ayına da girmiş bulunuyoruz... Genelde bu dönemlerde birçoğumuz; zamanın ne kadar hızlı geçtiğini, senenin sonuna ne kadar çabuk geldiğimizi düşünür ve konuşuruz. Zaman, insanın isteklerini, beklentilerini gerçekleştirmesi için gerçekten çok hızlı akıp gidiyor... Yaşam gailesi içinde koşuşturup, sanki zaman hiç akmıyormuşcasına davrandığımız dönemler oluyor ve bir senenin, bir dönemin sonu geldiğinde durup düşünüyoruz... Zamanın önemini, daha doğrusu değerini bilerek, her anı hissederek yaşamanın önemine içten inanırım.... Sevdiğim bir şairin bununla ilgili bir şiirini sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim. Zamanın, anların değerini çok güzel anlatan bir şiirdir bu... "Sizin için her şeyi dileyemem Size sadece birçoğunun sahip olmadığı şeyi dileyebilirim... Sizin için zaman diliyorum, sevinebilmeniz ve gülebilmeniz için... Sizin için zaman diliyorum, yapacaklarınız ve düşünceleriniz için... Sadece sizin için değil, aynı zamanda armağan edebilmeniz için... Sizin için zaman diliyorum, acele etmeniz ve koşmanız için değil... Zamanı kendinizi memnun edebilmede kullanmanız için... Sizin için zaman diliyorum, sadece öylesine harcamanız için değil... Diliyorum ki zaman doldu mu diye saatinize bakmayın... Hayret etmeye ve güvenmeye zamanınız kalsın Sizin için zaman diliyorum, her günü ve her saati bir şans olarak hissedebilmeniz için... Sizin için zaman diliyorum, hataları affedebilmeniz için..."
Yılsonunun yaklaşması aynı zamanda yeni bir yıl, yenilikler ve başlangıçlar da demek. Doğal olarak yılbaşı gecesi dışında; farklı partiler, kutlamaların da olacağı bir ay aralık... Yeni yıl gecesi veya davet edildiğimiz diğer partilere ne giysek... Bu soruların, hoş ve heyecanlı olduğu kadar, biraz da endişelendiren bir tarafı var. Davetli olduğumuz partilere veya yeni yıl gecesine ne giyeceğimize karar verirken en önemli konu, kutlamanın nerede ve nasıl olacağı... Çok spor, aynı zamanda şık bir kıyafet; çanta, ayakkabı ve belki biraz farklı bir saç ve takılarla tamamlanabilir. Veya gerçek bir gece elbisesini kaldıracak bir ortam ise, o da olabilir.

ÖNEMLİ OLAN RAHATLIK
Kıyafetinizi aksesuvarlarla renklendirmek isterseniz; tüylerle veya taşlarla işlenmiş poşet tipi gece çantalarını ve ayakkabıları öneririm. Bu tip kutlama gecelerinde kıyafet ne olursa olsun, önceliğiniz eğlenmek olmalı. Yani o gece, içinde 'rahat' edebileceğiniz bir kıyafet ve ayakkabı tercih edilmesi önemlidir.
Partiler için metalik veya pırıltılı kumaşlardan mini elbiseler veya daha büyük, ağır bir ortam için bu senenin öne çıkan kürklü, otrişli, tüylü veya iri taşlı işlemeli gece elbiselerini tercih edebilirsiniz. Renk olarak dore, lame, gece mavisi, mor ve kırmızı tonlar ilk akla gelenler... Aynı zamanda senenin de modası olan bu renkler, yeni yıl gecesini simgeler. Ayakkabı seçimi tabii ki kıyafete göre değişecektir. Ama incecik topuklar veya tam zıttı platformlu dolgu topukların önde olduğu bir sezon yaşıyoruz. Özellikle platformlu, dolgu topuk ayakkabılar dans edeceğiniz, eğleneceğiniz bir gece için en rahatı olabilir. Daha klasik, ince topukları daha ağır bir gece elbisesiyle tamamlayabilirsiniz.