kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Para dergisi bu hafta kapak konusu olarak yurtdışına açılıp yeni fırsatlar arayan Türk girişimcileri konu aldı. İlginç iş öykülerini yazdı.

Yapı marketi Baumax Türkiye'ye 2 mağaza ile geliyor

Güneydoğu Avrupa'nın lider yapı marketi Baumax, 2008 yılında Ankara ve İstanbul'da mağazalar açacak. İstanbul'daki mağaza için Akkoza Alışveriş Merkezi'yle görüşülüyor... Para dergisinin haberine göre Baumax, büyüme stratejisini özellikle Doğu ve Güney Avrupa üzerinde yoğunlaştırıyor. Şirketin en belirgin özelliği, inşaatlarının hızla arttığı ülkelerde yapı market açmak.

PARA'DAN KISA KISA
BAKIR AVINA ÇIKAN TÜRKLER!

GÖZÜ kara girişimcilerimiz sınır tanımıyor. Yeni nesil "çılgın Türkler" Orta Amerika'dan Orta Afrika'ya, hatta okyanuslardaki ada devletlere kadar tüm dünyaya yayılmış durumdalar. Kimi tarımla uğraşıyor, kimi mobilya üretiyor, kimi otel kimi de maden ocağı işletiyor...

ATEŞOĞLU'NA FRANSIZ TALİP
AVRUPA süt ve süt ürünleri devi Fransız Lactalis, Türkiye pazarına giriyor. Lactalis'in Ateşoğlu Bio Yoğurt'larına talip olduğu iddia ediliyor. Mustafa Ateşoğlu ise görüştükleri firmayı şimdilik açıklamıyor...Mustafa Ateşoğlu, şirketin tamamını satıp sektörden çekilmek istemiyor.

ANTEBİ, VENGE'Yİ BÜYÜTÜYOR
İSTANBUL'UN döneriyle ünlü mekanı Venge de zincirleşiyor. İzzet Antebi, Bakırköy Capacity ve Nişantası City's'te birer Venge Plus açıyor. Antebi'nin hedefi, üç yılda 30 şubeye ulaşıp, ardından da yurtdışına açılmak...