kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Necdet Urumca

69 yaşındaki kadına tecavüz etti, öldürdü

İsmet ACAR / BURSA
Bursa'da öldürülen yaşlı kadının faili dansöz komşusunun sevgilisi çıktı. Polis, zanlıyı düşürdüğü gözlükten yakaladı Yaşlı kadının tecavüz öncesi bakire olduğu tespit edildi..
Bursa'da önceki gün evinde cesedi bulunan 69 yaşındaki Cavide Kocayamaç'ı, fiili livata suçundan sabıkalı 3 çocuk babası Necdet Urumca'nın öldürdüğü ortaya çıktı. Kemancılık yaparak geçimini sağladığı öğrenilen katil zanlısı Urumca'nın (42) arasının bozuk olduğu dansöz sevgilisini görmek için sabah apartmana geldiği, kurbanının zilini çalıp, kapı açılınca da aniden içeri girdiği ortaya çıktı. Zanlının yaşlı kadına yaklaşık bir buçuk saat boyunca tecavüz ettiği, yastıkla boğduğu, boynunu kırdığı belirlendi. Polis zanlıyı evde düşürdüğü gözlük sayesinde kısa sürede buldu. Evde parmak izi ve ışıklı tarama sistemi 'Polilight' ile meni izleri bulunan zanlı suçunu itiraf etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Morga kaldırılan yaşlı kadının otopsisinde, "bakireyken tecavüze uğradığı'' tespit edildi. Polis, Urumca'nın kız arkadaşı H.O. (27) ile ev arkadaşı travesti A.S. (26) ve A.S.'nin erkek arkadaşı A.G. (26)'yi de gözaltına aldı. Urumca tutuklanırken, gözaltına alınan 3 kişi ise serbest bırakıldı.
Haberin fotoğrafları