kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber turu

Öğrencilere ücretsiz sanal dershane fırsatı
Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Dershanesi işbirliğiyle oluşturulan "İnternet Dershanesi" ekonomik gücü olmayan öğrencilere ücretsiz dershane fırsatı verecek. Dershaneye "www.ibb.gov.tr" sitesi aracılığıyla dersh@anet.org linki ve www.dershanet.org portalından ulaşılabilecek.

Trafiğin rahatlaması için son 10 gün
Büyükdere Caddesi - Maslak - Sarıyer güzergâhında trafiği önemli ölçüde rahatlatacak olan Ayazağa Kavşağı'nın son etabında geri sayım başladı. Kavşakta kademeli olarak açılışlar yapılmış, ancak Ayazağa - Maslak hattının bağlantılarıyla ilgili inşaat tamamlanmamıştı. Köprülü kavşakta hava şartlarının normal gitmesi ve yağış olmaması durumunda asfaltlama çalışmaları yapılarak yol 10 gün içinde trafiğe açılacak.

Galata Moda Festivali başlıyor
Beyoğlu Belediyesi'nin desteğiyle bu yıl ikincisi yapılacak Galata Moda Festivali 7 Aralık'ta başlıyor. Moda Tasarımcıları Derneği ile ortaklaşa düzenlenen 2. Galata Moda Festivali, Türkiye'nin önde gelen tasarımcılarıyla tüketicileri Galata Kulesi'nin dibinde buluşturuyor. Beyoğlu Belediyesi'nin özel bir mekân hazırladığı festivalde ürünlerin kreatif bir şekilde sunulabilmeleri için şık dükkânlar tasarlandı.

Göç ve kadın konusu aynı sempozyumda
Dünyanın dört bir yanında göçler nedeniyle şiddete maruz kalan, cinsel tacize uğrayan, öldürülen milyonlarca kadının sorunları 1-2 Aralık tarihlerinde Zeytinburnu Belediyesi'nce düzenlenecek "Uluslararası Göç ve Kadın" konulu sempozyumda masaya yatırılacak.