kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ecevit Yıldırım

Katili, karısının sevgilisi çıktı

Cem KAYTAN-Fatih ABACIOĞLU
Uçurumda ölü bulunan Muhammet Arslan'ın eşinin âşığı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Zanlı Ecevit Yıldırım ve Hatice Arslan yakalandı..
Muğla'nın Kafaca beldesine bağlı Çiftlik köyü yakınlarında bir ay önce hayvanlarını otlatan çobanlar, bir uçurumun dibince tabancayla öldürülmüş bir erkek cesedi buldu. Kimlik çıkmayan cesedin üzerindeki gömleği bölgedeki herkese gösteren jandarma, soruşturmadan bir sonuç elde edemedi.

SON OLARAK KATİLİNİ ARADI
Bu arada jandarmaya telefon eden bir kişi, ölenin Yatağan'da yaşayan 42 yaşındaki Muhammet Arslan olduğunu ve yakın dostu Seçim Ecevit Yıldırım tarafından öldürüldüğünü ihbar etti. Bunun üzerine jandarma Muhammet Arslan'ın ölmeden önce en son cep telefonundan Seçim Ecevit Yıldırım'ı aradığını belirledi, ardından da TIR şoförlüğü yapan Yıldırım'ın telefonunu dinlemeye alınca cinayeti çözdü. İddiaya göre, Muhammet Arslan'ın eşi Hatice Arslan ile birlikte olan Seçim Ecevit Yıldırım, kendi eşinden boşanmak istedi. Yıldırım eşine mal vermemek için tüm malvarlığını Hatice Arslan'ın üzerine yaptı. Durumu öğrenen Muhammet Arslan, Yıldırım'ı telefonla arayıp tartıştı ve konuşmak için Çiftlik köyü yakınlarına çağırdı. Taraflar burada tartışırken Muhammet Arslan, Seçim Ecevit Yıldırım'a tokat attı. Yıldırım da yanında getirdiği tabancayla Muhammet Arslan'a ateş edip öldürdükten sonra cesedini uçuruma yuvarladı.

BİRLİKTE YAŞIYORLARDI
Seçim Ecevit Yıldırım ile Muhammet Arslan'ın eşi Hatice Arslan, birlikte yaşamaya başladıkları aynı evde ele geçirildi. Gözaltına alınan Seçim Ecevit Yıldırım kasten adam öldürmek, sevgilisi Hatice Arslan da yardım etmek suçlarından cezaevine gönderildi.
Haberin fotoğrafları