kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hülya Avşar’ın haftada dört günlük yayın karşılığında, Türkmax’tan 100 bin YTL ücret aldığı iddia ediliyor. Buna göre Avşar’ın saat ücreti; 6 bin 250 YTL’ye geliyor. Hülya Avşar’ın haftada dört günlük yayın karşılığında, Türkmax’tan 100 bin YTL ücret aldığı iddia ediliyor. Buna göre Avşar’ın saat ücreti; 6 bin 250 YTL’ye geliyor.

Yeşilçam'ı batıran belki de sizsiniz!

MAGAZİN
Türkmax kanalında 'Hülya Avşar Stüdyosu' adlı bir program yapan 'Avşar Kızı'nın son konuğu; Yeşilçam'ın usta senarist ve yönetmen Safa Önal oldu. Hülya Avşar, Türk Sineması'nın durumunun konuşulduğu sırada ünlü senariste "Belki de Türk Sineması'nı batıran sizsiniz!" dedi. Ortam gerilince de bu sözünün nedenini; "Siz bir haftada senaryo yazarmışsınız" diye açıkladı.

Yazmak istedim
Safa Önal da, "Bir gecede yazardım" diyerek Avşar'ı şaşırttı. Senaryo için altyapının zaten kendisinde var olduğunu ve öyküyü kağıda dökmenin o kadar da zor olmadığını belirten Önal, şunları söyledi: "İyi yazdım, kötü yazdım bu ne kadar tartışılır, ne kadar tartışılmaz benim dışımdadır, arkamda kalmıştır. Ben yazmak istedim, canım hep yazmak istedi. Düşünmedim, düşünceye kapılsaydım zaten o kadar verimli olamazdım."
Haberin fotoğrafları