kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cebinde 180 bin YTL'si olana 'Park'ta 120 metrekarelik daire

Beylikdüzü'nde inşa edilen Flora Park 108 daireden oluşuyor. Temmuz 2008'de tamamlanacak projedeki konutlar metrekaresi bin 500 YTL'den satılıyor. 120 metrekarelik daire 180 bin YTL'ye geliyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Cebinde 180 bin YTL'si olana 'Park'ta 120 metrekarelik daire
Çamlıca Evleri ve Akropol Villaları projelerinin sahibi Uzunlar İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde yeni bir konut projesine başladı. Flora Park isimli proje 15 dönümlük bir arazi üzerinde gerçekleştiriliyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak 4 blok halinde inşa edilen Flora Park'ta 108 daire bulunuyor. Projenin yapıldığı arazinin yüzde 70'i ise yeşil alanlara ayrılıyor.

Normal ve dubleks daireler
Flora Park'ta 2+1'den 5+1'e kadar birçok farklı oda sayısında ve büyülükte daire seçeneklerine yer veriliyor. Hem normal hem de dubleks dairelerin yer alacağı projede konutların büyüklükleri ise 120 metrekareden başlıyor ve 340 metrekareye kadar çıkıyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında spor merkezi ve 140 metrekarelik açık yüzme havuzu bulunuyor. Kamelyalar ve süs havuzlarının yanı sıra 106 araçlık kapalı otoparka da yer verilen sitede özel artezyan ile su deposu da mevcut. 24 saat güvenlik hizmeti verilecek olan Flora Park'ta intercom görüntülü kapı sistemi kullanılıyor. Projede uydu sistemi ve jeneratör de bulunuyor.

2008'de bitiyor
Flora Park'taki konutların metrekare birim fiyatı bin 500 YTL olarak belirtiliyor. Projedeki daireler göl ve deniz manzaralı. Uzunlar İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, 108 dairelik sitenin inşası Temmuz 2008'de tamamlanacak ve konutlar sahiplerine teslim edilecek. Kat irtifakları hazır daireler için Garanti Bankası'ndan konut kredisi kullanılabiliyor. 15 dönümlük arazi üzerine kurulan projede bir de otopark bulunuyor.
Haberin fotoğrafları