kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ICA: 3.900 Euro+KDV Özellikle televizyon seyretmek için tasarlanan koltuk, Julia modeli. Farklı renk seçenekleri mevcut. www.ica.com.tr

Köşeli kanepeler keyfinizi katlayacak

FATİH ATALAY
Köşeli kanepeler hem TV izlerken hem de günlük kullanımda vazgeçilmez oluyor. Kanepelerin en büyük özelliği kullanılmayan köşeleri değerlendirmeleri..
L şeklindeki köşeli kanepeler hem kullanıldığı mekanlara verdiği konfor garantisi, hem de farklı model ürünler ile kombine edilebilinir olmasıyla gözde bir ürün grubu olarak dikkat çekiyor. Her zevke uygun, rahat ve uyumlu bu oturma grubunun en büyük özelliği ise mekanın kullanılmayan köşelerinden yararlanarak evdeki alanızı genişletmesidir.

İtalyan şıklığı Köşeli kanepeler
İtalyan şıklığıyla birleşerek 3 ya da 4 kişilik oturma grubu yaratmanıza imkan sağlıyor. Mekanı gençleştiren bu koltukların bir diğer özelliği de birleşim yerine monte edilebilen sehpalar ile isteğe bağlı küçük raflar yapılabilmesi. Koltuğunuz L şeklinde dönerken hem yerden kazanabilir hem de modern detaylarla göz kamaştıran bir ortam yaratabilirsiniz. Değişik renk ve kumaş seçenekleriyle her eve uygun bu kanepelere saatlerce oturmaya doyamayacaksınız.
Haberin fotoğrafları